Seleccionar página

Us ofereixo una festa per celebrar la vida amb els vostres petits, dibuixem-los una rialla que recordareu per sempre mirant les fotografies d’aquest dia.

 

Des de que compleixen el 1er any , la vida passa a un ritme que ni te n’adones, els primers passets (si no caminen ja) les primeres corredisses, les primeres entreposades… i així van passant els dies…i els anys.

Així que aquestes sessions, son una mica per a parar el temps,  celebrar una súper festa i destrossar un pastís, no hi pot haver res millor!!  També tenim la versió sense pastís però amb la mateixa súper festa!

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió Familiar.

Quan podem fer aquesta sessió?

En qualsevol moment a partir dels 12 mesos.

Quan reservar?

Es important fer la reserva amb temps i fer la paga i senyal per a guardar el dia, la resta de l’import s’abona el dia de la sessió. Els pares o acostumen a reservar per al primer o segon aniversari, si es volen tenir les fotos pel dia de l’aniversari es important reservar un mes abans de la data.

Localització i horaris.

Es realitzen a l’estudi de Les Borges Blanques o en exterior.

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només pots en fi de setmana seria en horari a convenir el dissabte (només faig una màxim de dos sessions, ja q també necessito temps per estar amb la família)  en diumenge només treballo quan es tracta d’alguna cerimònia o esdeveniment.

Quin vestuari he de portar?

Depèn de l’escenari escollit, en quan a colors i temàtica, però podeu portar des de peto vaquer, tutu, cubrepanyal, banyador…el que vulgueu. Sempre es recomanable escollir colors neutres i sense massa estampats, si hi ha germans es important que vaigin una mica conjuntats per a que quedi millor la foto.

El atrezzo està a l’estudi?

Si, el decorat i atrezzo (decoració, globus…) està inclòs al preu de la sessió i serà totalment personalitzat, triarem  la temàtica i els colors abans de la sessió perquè quedi tot perfecte.

L’únic que no entra en la sessió es la corona i el vestuari, en aquest cas sempre es preferible que escolliu primer vosaltres i jo adapto el decorat als vostres colors.

Disposem d’una col·laboradora que realitza corones, garlandes, cubrepanyals… si esteu interessats us enviarem imatge de les teles per a que les pugueu escollir.

El pastis està inclòs?

No, disposem de 2 packs.

Un pack amb pastis encarregat per nosaltres (sempre sota la vostra supervisió en quan aliments i al·lèrgies) que realitza una pastissera professional seguint les vostres instruccions en quan a colors i decoració.

I un pack sense pastis o amb el pastis encarregat o fet per vosaltres.

Entren fotos amb els pares?

Sempre en tots els nostres packs estan incloses les fotos amb els pares i germans.

Si encara teniu algun dubte, no os ho penseu mes i contacteu amb mi.
Vull ser la fotografa de la teva familia!

Newborn

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Mes..

Familiar

Una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai.

aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina: regaleu-li una sessió en família.

Mes..

Embaràs

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. 

Mes..

Comunions

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.
Per tal de conèixer els protas, tinc una entrevista amb ells i dissenyem com serà la sessió.

Mes..

Baby

El primer any és de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i  redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Mes..

Infantil

Innocència, vitalitat i energia. Paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Mes..

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad