Seleccionar página

Baby

Sessió de nadó a Lleida

Un primer any ple de canvis que val la pena recordar per sempre

El primer any, és un any ple de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i cada setmana redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Abans no te n’adones deixa de penjar dels teus braços i comencen les persecucions al petit bolit de 4 grapes que tens a casa, comença a trepar per escales i mobles, i ho toca tot amb aquestes manetes tant bufones. Desprès arribaran els primeres pase, el menjar, les dents….

No perdis la oportunitat de fotografiar qualsevol d’aquests moments i atresorar-los per sempre més, jo poso la càmera i tu el teu tresor més valorat.

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió de Nadó.

Quan fem la sessió de Nadó?

Aquestes sessions es fan entre els 3 i 11 mesos. Dels 3 als 6 mesos els nadons juguen amb els peuets, riuen i estan estirats. Fem fotos de retrat i detalls. És el moment ideal per aprofitar i fer les fotos del bateig. Dels 6 als 11 mesos, normalment ja s’asseuen. Interactuen més amb el decorat, la càmera i amb nosaltres. Els pares, mares i germanstenen una part molt activa durant la sessió.

Quan reservem per no quedar-nos sense sessió de Nadó?

Quan naixi el nadó o, fins i tot abans, si és un regal de naixement.  Per aquestes sessions disposem d’un pack de seguiment del primer any. Si t’interessa, et puc donar tota la informació.

On fem la sessió i en quin horari es recomana.

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , i la franja horària dependrà del ritme del nadó. És important que el nadó vingui menjat i ben dormit, encara que durant la sessió es pot parar per alimentar-lo si es necessari.

El temps, en aquest cas, no el marquem nosaltres, sinó que depèn d’ells. Tot i així, calculeu uns uns 45 min.

Hi ha algun tipus de pack de seguiment del primer any de vida del nadó?

Si, disposem del pack de seguiment, amb 2 opcions.

  1. Sessions al 1-3-6-9-12 mesos (amb o sense sessió SmashCake final)
  2. Sessions 4 -8 -12 mesos (amb o sense sessió SmashCake final)

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si solament podeu en cap de setmana, seria en horari a convenir el dissabte. Solament faig dos sessions dissabte al matí, així que us recomano que si en voleu una, em truqueu o m’escriviu un correu aviat per no quedar-vos sense espai.

Quin vestuari hem de portar?

Al confirmar la sessió tus envio un llistat orientatiu del tipus de roba que pots portar. Recomano portar colors neutres i suaus, sense massa estampats i, si el nadó te germans i germanes, és bona idea portar-los més o menys combinats.

Si encara teniu algun dubte, no os ho penseu mes i contacteu amb mi.
Vull ser la fotografa de la teva familia!

Altres sessions

Newborn

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Mes..

Familiar

Una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai.

aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina: regaleu-li una sessió en família.

Mes..

Embaràs

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. 

Mes..

Comunions

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.
Per tal de conèixer els protas, tinc una entrevista amb ells i dissenyem com serà la sessió.

Mes..

Baby

El primer any és de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i  redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Mes..

Infantil

Innocència, vitalitat i energia. Paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Mes..

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad