Seleccionar página

Sobre mi

Natalia Ruiz Iglesia

Sóc la Natàlia i em sento molt a gust darrere de la càmera. Sóc tímida i, sempre que puc, evito sortir a les fotografies. Curiós, veritat? Aquest estar sempre al marge, observant, m’ha permès desenvolupar tota una carrera professional. A través de la meva mirada, que capto per a que les famílies guardeu en el record cada experiència que viviu junts.

Tinc 39 anys, estic casada i tinc dos fills que són la nit i el dia. El sol i la lluna. En Jofre i en Jacob són la meva raó de ser. Sóc molt familiar i gaudeixo autodenominant-me: la teva fotògrafa de família.

Vaig estudiar fotografia a l’escola de Belles Arts de Lleida, quan encara era una escola i no un parador nacional. D’això en fa tant de temps com experiència professional tinc, ja que no he deixat de treballar des d’abans de la meva graduació.

Sempre he volgut ser fotògrafa. De fet, la primera foto que recordo haver fet va ser a la meva mare assentada en un banc del Terrall, un parc del poble que m’ha vist néixer i on visc actualment: Les Borges Blanques. La foto va sortir borrosa, tenia jo uns cinc anys quan la vaig fer, però encara sento l’emoció de guardar per sempre aquella imatge de la meva mare preciosa asseguda en aquell banc a mitja tarda. Just l’hora que reservem per fer les sessions de Comunió.

En aquell moment, als anys 80, fèiem servir càmeres analògiques i el carret havia de durar, així que només en vaig fer una. Borrosa. Us he de dir que celebro l’era digital per poder-ne fer fins a 1.000 fotografies per poder tenir on escollir detalls.

 

1a foto

Aquest click va ser el despertar de la meva passió professional que uneix, precisament, família i fotografia.

M’agrada pensar que en les meves sessions creem experiències junts, moments íntims, un espai en el que la família es mira als ulls i comparteix somriures còmplices. Pura màgia que m’encarrego de congelar per a que la reviviu per sempre més a través dels records familiars que encapsulo en fotografies.

Serà un plaer ser la vostra fotògrafa de família.

Natàlia.

1er dia

Contacta’m

Estudi

C. Prat de la Riba 7, Les Borges Blanques (25400)

Horaris a convenir

Email
Telefon
696 270 932
Whats app

Envia’m un missatge

I recorda seguir-me a traves de les xarxes socials

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad