Seleccionar página

Comunió

Són protagonistes. Fem que així ho sentin.

Un dia molt especial

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.

El meu objectiu és que gaudeixin de la sessió adaptant-me al caràcter de cada nen i nena, ja que n’hi ha que gaudeixen de posar-se davant de la càmera, però n’hi ha que ho pateixen.

Per tal de conèixer a cadascun dels protas, tinc una entrevista amb el teu fill o filla i junts, tots, dissenyem com serà la sessió i el dia de la comunió.

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió de Comunió.

Quant temps abans de la comunió hem de fer la sessió de fotos per donar-ne una de recordatori?

Com a mínim un mes abans de la data de la Comunió. D’aquesta manera, podem treballar amb temps tot el material relacionat amb les fotografies: recordatoris, ampliacions, quadres, etc.

Quan reservar

Es important reservar en quan surti la promoció per a assegurar la reserva.

 

On es fan les sessions de Comunió?

Podeu escollir entre venir a fer-les al meu estudi, a Les Borges Blanques, o bé, preparar una sessió d’exteriors. En aquest cas, ens hem de posar d’acord en el dia i el lloc, ja que ha de ser per la tarda per aconseguir la millor llum.

Portem el vestit de comunió o algun més?

A part del vestit de comunió, demano que porteu roba de carrer per tenir varietat. Aconsello colors neutres i sense estampats.

Pot sortir tota la família a les fotos o solament qui fa la Comunió?

Pot sortir el pare, la mare i els germans. Tots! I Tant! Si veniu amb roba de la mateixa tonalitat de colors, sempre quedarà millor la fotografia.

Si encara teniu algun dubte, no os ho penseu mes i contacteu amb mi.
Vull ser la fotografa de la teva familia!

Altres sessions

Newborn

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Mes..

Familiar

Una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai.

aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina: regaleu-li una sessió en família.

Mes..

Embaràs

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. 

Mes..

Comunions

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.
Per tal de conèixer els protas, tinc una entrevista amb ells i dissenyem com serà la sessió.

Mes..

Baby

El primer any és de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i  redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Mes..

Infantil

Innocència, vitalitat i energia. Paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Mes..

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad