Seleccionar página

L’embaràs és un moment únic i màgic que val la pena recordar per sempre.

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. Proposo una sessió d’embaràs o un pack de seguiment de l’embaràs per viure l’experiència del vostre vincle familiar i recordar per sempre aquesta etapa.

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió de Embaràs.

Quan és recomanable realitzar la sessió?

Fem les sessions entre la setmana 28 i la 35, que és quan la panxa té la seva forma més rodoneta i les dones tenim l’energia suficient per fer la sessió.

Quan puc reservar

Des del moment en que saltes d’alegria en veure el positiu al predictor. Sinó, un cop tens la teva data aproximada de part, reservem sobre la setmana 20. Si fem la sessió més tard, no pateixis, un cop surt la panxa, ja queden precioses. Et recomano que miris el pack d’embaràs i el de nadó.

Localització i horaris.

Les sessions es fan a l’exterior i a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , i la franja horària dependrà del tipus de pack o sessió que hagis escollit, l’època de l’any i les hores de llum que tinguem ja que, tot i que es treballa amb flash, si també es realitzen a l’exterior depenem de la llum del sol.  El temps de durada acostuma ser d’1 a 2h, depenent del tipus de sessió triada i els canvis d’escenari  i vestuari.

Hi ha algun pack dembaràs i nadó?

Sí. Hi ha 2 packs depenent si esculls interior o exterior més nadó. T’enviaré tota la informació per correu electrònic, si me la demanes.

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia  de dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si solament podeu en cap de setmana seria en horari a convenir el dissabte. Solament faig una sessió dissabte al matí, així que us recomano que la voleu, em truqueu o m’escriviu un correu aviat per no quedar-vos sense espai.

Quin vestuari he de portar? He de venir maquillada i pentinada?

Al confirmar la sessió t’envio una llista orientativa del tipus de roba que pots portar. Recomano que sigui còmoda. Col·laboro amb una perruquera i una maquilladora que podem fer venir a l’estudi per un cost addicional.

Si encara teniu algun dubte, no os ho penseu mes i contacteu amb mi.
Vull ser la fotografa de la teva familia!

Altres sessions

Newborn

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Mes..

Familiar

Una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai.

aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina: regaleu-li una sessió en família.

Mes..

Embaràs

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. 

Mes..

Comunions

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.
Per tal de conèixer els protas, tinc una entrevista amb ells i dissenyem com serà la sessió.

Mes..

Baby

El primer any és de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i  redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Mes..

Infantil

Innocència, vitalitat i energia. Paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Mes..

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad