Seleccionar página

Sessió Familiar

Us ofereixo viure una experiència en família i que la recordeu per sempre mirant les fotografies d’aquest dia.

 

Les sessions de fotos en família són una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai. M’agrada pensar que la experiència comença en el moment que fem la reserva: l’emoció de preveure el que necessitareu, com us sentireu fent de models, potser després aneu a dinar de restaurant, a qui li donareu una còpia, la il·lusió de la padrina que en rebrà una emmarcada… Per cert, aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina, si voleu, o millor: regaleu-li una sessió en família.

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió Familiar.

Quan podem fer aquesta sessió?

En qualsevol moment i amb les persones que vulgueu, de totes les edats.

Localització i horaris.

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , pel mati o tarda, depèn de quan estiguin més predisposat el menuts i, si hi ha persones grans, també ens adaptem a elles. Es poden realitzar tant a l’estudi com a l’exterior

Acostuma a durar entre una i dos hores.

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només podeu en cap de setmana seria en horari a convenir el dissabte. Solament faig dos sessions dissabte al matí, així que us recomano que la voleu, em truqueu o m’escriviu un correu aviat per no quedar-vos sense espai.

Com hem d’anar vestits?

Al confirmar la sessió us envio una llista orientativa del tipus de roba que podeu portar. Recomano vestir colors neutres i suaus, sense massa estampats.

Hi ha límit de participants?

No, no hi ha límit. Podeu venir tots els que vulgueu, no es cobra de més per persona extra. El temps de la sessió és el mateix (1-2h).

Si encara teniu algun dubte, no os ho penseu mes i contacteu amb mi.
Vull ser la fotografa de la teva familia!

Altres sessions

Newborn

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Mes..

Familiar

Una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai.

aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina: regaleu-li una sessió en família.

Mes..

Embaràs

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. 

Mes..

Comunions

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.
Per tal de conèixer els protas, tinc una entrevista amb ells i dissenyem com serà la sessió.

Mes..

Baby

El primer any és de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i  redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Mes..

Infantil

Innocència, vitalitat i energia. Paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Mes..

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad