Seleccionar página

Sessió Infantil a Lleida
( + 12 mesos)

La vitalitat congelada per recuperar-la per sempre mirant les imatges de la seva primera sessió protagonista.

Innocència, vitalitat i energia. Aquestes són les paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió infantil.

Quan fem aquesta sessió?

En qualsevol moment per a tots els nens i nenes de més de 12 mesos.

Localització i horaris.

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida), pel mati o tarda, depèn de quan estigui més predisposat el nen o la nena.

Acostuma a durar uns 45 min.

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si solament podeu en cap de setmana seria en horari a convenir el dissabte. Solament faig dos sessions dissabte al matí, així que us recomano que la voleu, em truqueu o m’escriviu un correu aviat per no quedar-vos sense espai.

Quin vestuari ha de portar?

Al confirmar la sessió t’enviaré una llista orientativa del tipus de roba que podeu portar. Recomano pcolors neutres i suaus, sense massa estampats.

El pare, la mare i els germans podem participar en la sessió?

Si, i tant! En totes les meves sessions fem fotos amb els pares i germans.

Si encara teniu algun dubte, no os ho penseu mes i contacteu amb mi.
Vull ser la fotografa de la teva familia!

Altres sessions

Newborn

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Mes..

Familiar

Una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai.

aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina: regaleu-li una sessió en família.

Mes..

Embaràs

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. 

Mes..

Comunions

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.
Per tal de conèixer els protas, tinc una entrevista amb ells i dissenyem com serà la sessió.

Mes..

Baby

El primer any és de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i  redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Mes..

Infantil

Innocència, vitalitat i energia. Paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Mes..

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad