Seleccionar página

Newborn

Sessió de recent nascut a Lleida

Fotografiar un nadó acabat de néixer és com captar el cel.

Des que naix el teu fill o filla, tenim 15 dies per captar aquesta atmosfera angelical en la que encara viu fins que comença a adonar-se’n de que ja està a la terra, fora de la panxa de la mare. Gaudeixo de la fotografia íntima i reposada d’aquesta primeríssima etapa de vida. M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió Newborn.

Quan realitzem la sessió Newborn?

La fotografia Newborn són sessions de fotos que es realitzen a nadons acabats de néixer. Els primers 15 dies.

Per què solament podem fer aquestes sessions els primers 15 dies de la vida del meu nadó?

Perquè durant aquest període de temps dormen casi tota l’estona, encara no han aparegut els còlics, els seus cicles de son són molt profunds i poden posar sense adonar-se’n. El millor moment per fer les fotos és entre els 5 i els 10 dies. A partir d’aquesta data, els nadons estan més desperts, es mouen i s’estiren més, comencen els còlics i resulta casi impossible que es quedin quiets a les poses.

Quan reservem la sessió?

Sobre la setmana 20 de l’embaràs, i si se us passa, fer-ho abans de la setmana 35. És important reservar per garantir la disponibilitat, reservem segons la data probable de part.  És important que quan us poseu de part o just al donar a llum m’envieu un missatge per a informar-me i ajustar la data. Si el teu nadó té més de 15 dies, et recomano molt les sessions de nadó.

Localització i horaris

Es fan a l’estudi de Les Borges, tot i que també estem incorporant les sessions a domicili. És als matins a partir de les 10:30 h fins que sigui necessari, normalment fins a les 13:00h però depenem del ritme dels nadons, així que recomano que aquell mati no feu plans extres. Encara que sigui una sessió molt relaxada, s’ha de tenir molta paciència, ja que és el nadó el que marca el ritme de la sessió, i la clau és aconseguir que s’adormi profundament.

Hi ha algun tipus de pack d’embaràs i newborn?

Sí. Disposem de dos packs que van conjuntament amb les sessions d’embaràs. Si voleu informació, feu-me un whatsapp al 696270932 o un mail a nataliaruizfotografia@gmail.com

Quins dies es poden fer les sessions?

Tots els matins de dilluns a divendres a partir de les 10:30

Que he de portar?

Al confirmar la sessió t’enviaré una llista orientativa del tipus de roba que pots portar. Recomano portar colors neutres i suaus, sense massa estampats i si el nadó te germans, portar-los més o menys combinats. L’estudi està especialment preparat per als nadons: calefacció a 28 graus, canviador, sofà, atrezzo… Sé per experiència pròpia, que desplaçar-se a un estudi, a la setmana de tenir al nadó és un mal de cap. Però el meu no es només un estudi de fotografia. He creat un lloc per a relaxar-vos, fer pell amb pell, parlar i gaudir del moment i de l’experiència que recordareu tota la vida.

Els pares i germans poden participar?

Volem que participin, normalment recomano partir la sessió en dos dies, un amb la mare i el nadó i un altra amb tota la família, són sessions llargues i avorrides pels germans, q acostumen a ser petits encara, pel que, o partim la sessió o vénen al principi o al final i després ens quedem amb la mare i el nadó.

Si encara teniu algun dubte, no os ho penseu mes i contacteu amb mi.
Vull ser la fotografa de la teva familia!

Altres sessions

Newborn

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i carantonyes amb el pare i la mare, sense massa atrezzo ni decoració. Aquetes sessions les puc anar a fer a domicili, si ho preferiu.

Mes..

Familiar

Una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai.

aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina: regaleu-li una sessió en família.

Mes..

Embaràs

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. 

Mes..

Comunions

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin.
Per tal de conèixer els protas, tinc una entrevista amb ells i dissenyem com serà la sessió.

Mes..

Baby

El primer any és de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i  redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Mes..

Infantil

Innocència, vitalitat i energia. Paraules que millor defineixen l’etapa infantil que va de l’any fins als set anys, i això es el que m’agrada transmetre a les sessions de fotografia infantil que fem a l’estudi de Les Borges Blanques, a Lleida.

Mes..

error: El contingut del lloc es troba protegit per drets d\'autor i d\'imatge
Aquest lloc web empra galetes per al seu correcte funcionament, en seguir navegant per ell esteu acceptant les mateixes.    mes info
Privacidad